Do góry

Śniadania Przepis na:

Studenckie parówki w cieście francuskim -szybki przepis!

Studenckie parówki w cieście francuskim -szybki przepis!

Autor:

Przepisów i artykułów: 304 Ocena: 3004

Dodano:

Odsłon: 617

Oto pomysł na szybkie śniadanie lub kolację na każdą kieszeń. Zapraszam na krótki film na yt.

Składniki

  • ciasto francuskie 1 szt
  • parówki wieprzowe 8 szt
  • ser żółty w plasterkach typu gouda 8 szt
  • ketchup
1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Studenckie parówki w cieście francuskim -szybki przepis!

Przygotowanie

  1. Piekarnik nastaw na 200 stopni. Ciasto francuskie podziel na 8 części.

  2. Na każdy kawałek ciasta połóż jeden plasterek sera a następnie parówkę, zwiń i natnij nożem 3 razy.

  3. Gotowe parówki wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy w temperaturze 200 stopni funkcja góra, dół na środkowej półce przez 20 minut.

  4. Oto gotowe parówki ,które serwujemy z ulubionym ketchupem.
    Zapraszam serdecznie do obejrzenia filmu na moim kanale na You Tube oraz na inne filmy z mojej kuchni włoskiej.


    Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń