Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto pomysł na szybkie śniadanie lub kolację na każdą kieszeń. Zapraszam na krótki film na yt.
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13260
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 438
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9777
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13260
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 438
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9777
Składniki
Piekarnik nastaw na 200 stopni. Ciasto francuskie podziel na 8 części.
Na każdy kawałek ciasta połóż jeden plasterek sera a następnie parówkę, zwiń i natnij nożem 3 razy.
Gotowe parówki wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy w temperaturze 200 stopni funkcja góra, dół na środkowej półce przez 20 minut.
Oto gotowe parówki ,które serwujemy z ulubionym ketchupem. Zapraszam serdecznie do obejrzenia filmu na moim kanale na You Tube oraz na inne filmy z mojej kuchni włoskiej. Smacznego!