Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto pomysł na szybkie śniadanie lub kolację na każdą kieszeń. Zapraszam na krótki film na yt.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1742
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1533
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1495
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1805
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1742
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1533
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1495
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1805
Składniki
Piekarnik nastaw na 200 stopni. Ciasto francuskie podziel na 8 części.
Na każdy kawałek ciasta połóż jeden plasterek sera a następnie parówkę, zwiń i natnij nożem 3 razy.
Gotowe parówki wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy w temperaturze 200 stopni funkcja góra, dół na środkowej półce przez 20 minut.
Oto gotowe parówki ,które serwujemy z ulubionym ketchupem. Zapraszam serdecznie do obejrzenia filmu na moim kanale na You Tube oraz na inne filmy z mojej kuchni włoskiej. Smacznego!