Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto pomysł na szybkie śniadanie lub kolację na każdą kieszeń. Zapraszam na krótki film na yt.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10800
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3462
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2511
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10800
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3462
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2511
Składniki
Piekarnik nastaw na 200 stopni. Ciasto francuskie podziel na 8 części.
Na każdy kawałek ciasta połóż jeden plasterek sera a następnie parówkę, zwiń i natnij nożem 3 razy.
Gotowe parówki wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy w temperaturze 200 stopni funkcja góra, dół na środkowej półce przez 20 minut.
Oto gotowe parówki ,które serwujemy z ulubionym ketchupem. Zapraszam serdecznie do obejrzenia filmu na moim kanale na You Tube oraz na inne filmy z mojej kuchni włoskiej. Smacznego!