Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne delikatne, puszyste dzieci i dorośli pokochają . Idealne na śniadanie czy kolację .
miska, patelnia, mikser, szklanka, łyżka
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 807
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 807
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Do miski wsypujemy podane składniki następnie wszystko dobrze miksujemy. Jabłka obieramy i kroimy w plastry . Wrzucamy do ciasta i delikatnie mieszamy . Na rozgrzaną patelnię dajemy po łyżce ciasta i smażymy z jednej i drugiej strony na złoty kolor . Przekładamy na talerz z ręcznikiem papierowym odsączamy i posypujemy cukrem pudrem.