Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne delikatne, puszyste dzieci i dorośli pokochają . Idealne na śniadanie czy kolację .
miska, patelnia, mikser, szklanka, łyżka
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2433
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4596
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1718
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 530
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2433
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4596
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1718
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 530
Składniki
Do miski wsypujemy podane składniki następnie wszystko dobrze miksujemy. Jabłka obieramy i kroimy w plastry . Wrzucamy do ciasta i delikatnie mieszamy . Na rozgrzaną patelnię dajemy po łyżce ciasta i smażymy z jednej i drugiej strony na złoty kolor . Przekładamy na talerz z ręcznikiem papierowym odsączamy i posypujemy cukrem pudrem.