Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne delikatne, puszyste dzieci i dorośli pokochają . Idealne na śniadanie czy kolację .
miska, patelnia, mikser, szklanka, łyżka
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88486
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11757
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1873
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88486
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11757
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1873
Składniki
Do miski wsypujemy podane składniki następnie wszystko dobrze miksujemy. Jabłka obieramy i kroimy w plastry . Wrzucamy do ciasta i delikatnie mieszamy . Na rozgrzaną patelnię dajemy po łyżce ciasta i smażymy z jednej i drugiej strony na złoty kolor . Przekładamy na talerz z ręcznikiem papierowym odsączamy i posypujemy cukrem pudrem.