Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzyby enoki można zastąpić pieczarkami, choć te nie są tak kremowe i maślane w smaku.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7265
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2725
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20247
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 590
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7265
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2725
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20247
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 590
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę. Wrzuć cebulkę, czosnek, imbir i chili – smażyć pół minuty.
Dodać sos sojowy, szpinak, grzyby enoki i sezam – smażyć około 2 minuty. Zdjąć z ognia, skropić sokiem z limonki.
W międzyczasie na drugiej patelni usmażyć jajka sadzone.
Podawać całość razem z jajkiem.