Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzyby enoki można zastąpić pieczarkami, choć te nie są tak kremowe i maślane w smaku.
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 728
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 711
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 407
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3546
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 728
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 711
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 407
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3546
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę. Wrzuć cebulkę, czosnek, imbir i chili – smażyć pół minuty.
Dodać sos sojowy, szpinak, grzyby enoki i sezam – smażyć około 2 minuty. Zdjąć z ognia, skropić sokiem z limonki.
W międzyczasie na drugiej patelni usmażyć jajka sadzone.
Podawać całość razem z jajkiem.