Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzyby enoki można zastąpić pieczarkami, choć te nie są tak kremowe i maślane w smaku.
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8496
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 337
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5158
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4912
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45201
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8496
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 337
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5158
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4912
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45201
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę. Wrzuć cebulkę, czosnek, imbir i chili – smażyć pół minuty.
Dodać sos sojowy, szpinak, grzyby enoki i sezam – smażyć około 2 minuty. Zdjąć z ognia, skropić sokiem z limonki.
W międzyczasie na drugiej patelni usmażyć jajka sadzone.
Podawać całość razem z jajkiem.