Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny pomysł na wczorajsze pieczywo... u mnie kajzerki podsmażone na maśle, zalane rozbełtanym jajkiem, do tego pomidorki i dymka... I czegóż mi więcej trzeba... Pyszne śniadanko gotowe w kilkanaście minut. Jeśli kogoś zachęciłam, to poniżej przepis:
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 213
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 752
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 268
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 213
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 752
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 268
Składniki
Na patelni rozgrzać tłuszcz. Położyć przekrojone na pół bułki i smażyć do zrumienienia z obu stron. Następnie zalać je rozbełtanymi i doprawionymi jajkami, smażyć do ścięcia z obu stron. Przekroić na pół i połówki przełożyć na talerze. Dodać kawałki pomidora i zieleninę. Pyszne śniadanie gotowe :-) SMACZNEGO!!!