Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny pomysł na wczorajsze pieczywo... u mnie kajzerki podsmażone na maśle, zalane rozbełtanym jajkiem, do tego pomidorki i dymka... I czegóż mi więcej trzeba... Pyszne śniadanko gotowe w kilkanaście minut. Jeśli kogoś zachęciłam, to poniżej przepis:
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 77
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 77
Składniki
Na patelni rozgrzać tłuszcz. Położyć przekrojone na pół bułki i smażyć do zrumienienia z obu stron. Następnie zalać je rozbełtanymi i doprawionymi jajkami, smażyć do ścięcia z obu stron. Przekroić na pół i połówki przełożyć na talerze. Dodać kawałki pomidora i zieleninę. Pyszne śniadanie gotowe :-) SMACZNEGO!!!