Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tortilla z pastą jajeczną i warzywami
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1433
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1380
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1433
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1380
Składniki
Jajka ugotowań na twardo, obrać i przełożyć do miski. Dodać Majonez Kielecki, sól oraz pierz i całość rozgnieść widelcem. Dodać pokrojone pomidory oraz paprykę w drobną kostkę. Wszystko razem wymieszać. Placki tortilli posmarować pastą jajeczna oraz posypać roszponką. Tortille ciasno zwinąć w rulon. Podawać od razu po przygotowaniu lub schłodzić w lodówce. Pokroić na mniejsze kawałki. Smacznego!