Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska, która łączy w sobie słodkie nuty fig z kremowym serem Camembert oraz chrupkością tostów. Połączenie słodyczy fig z kremowym serem i chrupiącym tostem tworzy wyjątkowy smakowy kontrast, który na pewno przypadnie do gustu wielu osobom. Takie tosty to świetna propozycja na śniadanie lub kolację.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8413
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8413
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Kromki chleba podgrzać w tosterze, rozgrzać piekarnik z funkcją grilla. Kromki ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, skropić oliwą, ułożyć plasterki sera camembert, na to plastry fig i do piekarnika na kilka minut do lekkiego zrumienienia. W tym czasie na suchej patelni uprażyć orzechy włoskie. Gotowe tosty posypać orzechami i polać miodem. SMACZNEGO!!!