Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby zwykła jajecznica, ale wierzcie mi, na takich tościkach inaczej smakuje. Do tego kilka plastrów awokado, trochę smażonych pieczarek, zieleninka i mamy pyszne pożywne śniadanie.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1591
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 971
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1591
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 971
Składniki
Jajka roztrzepać w miseczce z dodatkiem mleka, soli i pieprzu. Rozgrzać patelnię, roztopić odrobinę masła i wrzucić plastry pieczarek. Smażyć do całkowitego odparowania wody i zdjąć z patelni. Na tej samej patelni roztopić kolejną porcję masła i wlać jajka, mieszać do uzyskania ulubionej konsystencji. Tosty upiec z tosterze. Na każdy z nich nałożyć cienkie plastry awokado, po łyżce jajecznicy i pieczarek, udekorować zieleninką i śniadanko gotowe :-) SMACZNEGO!!!