Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio mamy chęć na rybę jak i na twarożek. Połączyłam obie przyjemności i wyszło pysznie
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 303
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 724
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 303
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 724
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
W misce rozgniatamy ser widelcem. Łososia odsączamy z zalewy, rozgniatamy widelcem i dodajemy do sera. Wlewamy śmietanę, doprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy. I gotowe