Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszny twarożek śmietankowy z dodatkiem rzodkiewki, cebulki zielonej, natki pietruszki. Taki twarożek smakuje wyśmienicie. W sam raz do świeżej bułeczki na pyszne śniadanko. Polecam
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21650
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 146
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 326
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 442
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21650
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 146
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 326
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 442
Składniki
Twarożek śmietankowy wyłożyć do większej miseczki, dodać umytą, osuszoną, startą na tarce ( grube oczka ) rzodkiewkę, pokrojoną drobno zieloną cebulkę oraz pokrojoną natkę pietruszki. Doprawić pieprzem i solą w razie potrzeby. Twarożek przełożyć do szklanej salaterki ozdobić rzodkiewką. Podawać do świeżego pieczywa na pyszne śniadanie.
Twarożek gotowy do podania.