Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trzeba się regenerować w zimowe,zimne dni..śniadanie to podstawa energetyczne przekąski ratują dobre samopoczucie i dbają o nasze zdrowie
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Składniki
jajka gotujemy na miękko ok 5 min,może być krócej,może być dłużej- jak lubimy avocado kroimy na połówki,usuwamy pestkę i drążymy otworki tak aby zmieściło nam się pół jajka
lekko przestudzone połówki jajek umieszczamy w avocado,skraplamy oliwą z oliwek,oprószamy solą,pieprzem i chilli posypujemy posiekanym szczypiorkiem lub pietruszką
Smacznego ;-)