Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trzeba się regenerować w zimowe,zimne dni..śniadanie to podstawa energetyczne przekąski ratują dobre samopoczucie i dbają o nasze zdrowie
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10747
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6184
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5360
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13076
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4829
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10747
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6184
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5360
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13076
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4829
Składniki
jajka gotujemy na miękko ok 5 min,może być krócej,może być dłużej- jak lubimy avocado kroimy na połówki,usuwamy pestkę i drążymy otworki tak aby zmieściło nam się pół jajka
lekko przestudzone połówki jajek umieszczamy w avocado,skraplamy oliwą z oliwek,oprószamy solą,pieprzem i chilli posypujemy posiekanym szczypiorkiem lub pietruszką
Smacznego ;-)