Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i ekspresowa propozycja śniadaniowa. Twaróg ze śmietaną, wiosennymi rzodkiewkami i szczypiorkiem. Dużo witamin, kolorów i smaków. Nareszcie wiosna na talerzu!
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10143
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9207
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6561
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10143
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9207
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6561
Składniki
Twaróg przekładamy do miski i rozgniatamy widelcem. Dodajemy do niego śmietanę i przyprawy. Wszystko dokładnie łączymy. Do tak przygotowanego serka dodajemy rzodkiewkę pokrojoną w kosteczkę i posiekany szczypiorek.
Wiosenny twarożek do kanapek gotowy! Rzodkiewkę możemy zetrzeć na tarce o grubych oczkach, ale wtedy twarożek nie będzie chrupiący. Możemy też pokroić ją w plasterki. Wszystko kwestia gustu. Najważniejsze żeby smakowało!