Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i ekspresowa propozycja śniadaniowa. Twaróg ze śmietaną, wiosennymi rzodkiewkami i szczypiorkiem. Dużo witamin, kolorów i smaków. Nareszcie wiosna na talerzu!
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47733
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165592
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 390
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 100
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47733
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165592
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 390
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 100
Składniki
Twaróg przekładamy do miski i rozgniatamy widelcem. Dodajemy do niego śmietanę i przyprawy. Wszystko dokładnie łączymy. Do tak przygotowanego serka dodajemy rzodkiewkę pokrojoną w kosteczkę i posiekany szczypiorek.
Wiosenny twarożek do kanapek gotowy! Rzodkiewkę możemy zetrzeć na tarce o grubych oczkach, ale wtedy twarożek nie będzie chrupiący. Możemy też pokroić ją w plasterki. Wszystko kwestia gustu. Najważniejsze żeby smakowało!