Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na kolorową przekąskę dla dzieci.
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 18
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 23
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 657
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 108
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 18
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 23
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 657
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 108
Składniki
Z żółtego sera i sera salami wycinamy kadłub żaglówki oraz żagle.
Ogórek kroimy na półplasterki (fale morskie). Z pieczywa wykrawamy maszt.
Jajko kroimy w plasterki (słońce). Promienie wykrawamy z sera żółtego, natomiast z plasterków oliwek - fruwające ptaki. Z rzodkiewek wycinamy "koła ratunkowe" i ozdoby żagli.