Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla Was kolejną super propozycję na śniadanie. Jedliście jajecznicę zapiekaną w piekarniku ? Nie ? To czas to nadrobić. Jajecznica jest delikatna i puszysta. Nowa forma podania bardziej ciekawa niż standardowa jajecznica z patelni.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2956
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 121
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 49
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 59
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 59
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2956
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 121
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 49
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 59
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 59
Składniki
Piekarnik nastawić na 200 stopni. Do blachy wstawić 4 kokilki nalać do blachy wodę do połowy wysokości kokilek. Kokilki wysmarować śniadaniową klasyczną. Jajka wbić do wyższego naczynia, dodać przyprawy do smaku i wszystko dokładnie zmiksować. Masę jajeczną rozlać do kokilek. Następnie dodać po jednym drobno pokrojonym plastrze szynki, cebulkę i rozdzielić natkę. Blachę z kokilkami wstawić do piekarnika na 15 minut.