Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla Was kolejną super propozycję na śniadanie. Jedliście jajecznicę zapiekaną w piekarniku ? Nie ? To czas to nadrobić. Jajecznica jest delikatna i puszysta. Nowa forma podania bardziej ciekawa niż standardowa jajecznica z patelni.
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 133
Przepis dnia
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 2378
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 133
Przepis dnia
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 2378
Składniki
Piekarnik nastawić na 200 stopni. Do blachy wstawić 4 kokilki nalać do blachy wodę do połowy wysokości kokilek. Kokilki wysmarować śniadaniową klasyczną. Jajka wbić do wyższego naczynia, dodać przyprawy do smaku i wszystko dokładnie zmiksować. Masę jajeczną rozlać do kokilek. Następnie dodać po jednym drobno pokrojonym plastrze szynki, cebulkę i rozdzielić natkę. Blachę z kokilkami wstawić do piekarnika na 15 minut.