Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całość ma 479 kcal (29 g białka / 15 g tłuszczu / 60 g węglowodanów)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 850
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 701
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6107
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 644
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4867
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1078
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 850
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 701
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6107
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 644
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4867
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1078
Składniki
Pokrój pieczarki oraz cebulę. Posiekaj szczypiorek. Rozgrzej na patelni oliwę i na średnim ogniu podsmaż cebulę i pieczarki. W międzyczasie przekrój bagietkę na pół. Pokrój w plastry mozzarellę. Wyłóż na bagietkę podsmażone warzywa, a potem dodaj pokrojoną mozzarellę. Dopraw. Gotową bagietkę włóż do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni, góra-dół. Piecz całość przez ok. 5 - 10 minut. Jak dłużej potrzymasz, będzie bardziej chrupkie. Gotowe zapieksy udekoruj rukolą, posyp szczypiorkiem i polej ketchupem.