Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całość ma 479 kcal (29 g białka / 15 g tłuszczu / 60 g węglowodanów)
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1074
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1074
Składniki
Pokrój pieczarki oraz cebulę. Posiekaj szczypiorek. Rozgrzej na patelni oliwę i na średnim ogniu podsmaż cebulę i pieczarki. W międzyczasie przekrój bagietkę na pół. Pokrój w plastry mozzarellę. Wyłóż na bagietkę podsmażone warzywa, a potem dodaj pokrojoną mozzarellę. Dopraw. Gotową bagietkę włóż do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni, góra-dół. Piecz całość przez ok. 5 - 10 minut. Jak dłużej potrzymasz, będzie bardziej chrupkie. Gotowe zapieksy udekoruj rukolą, posyp szczypiorkiem i polej ketchupem.