Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam przedstawić oryginalne połączenie zielonych warzyw z bananem i płatkami owsianymi! Ta niecodzienna kompozycja składników wbrew pozorom smakuje wyśmienicie i znajdzie swoje miejsce w jadłospisie każdej osoby będącej na diecie!
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2200
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 958
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23143
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2200
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 958
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23143
Składniki
Groszek gotujemy w nieosolonej wodzie do miękkości około 10-15 minut.
Do wysokiego naczynia dodajemy szpinak, banany, ugotowany groszek, płatki owsiane, sok z cytryny, wodę i erytrytol. Blendujemy blenderem ręcznym.
Przygotowany mus przelewamy na talerz . Dekorujemy plasterkami kiwi i jagodami. Całość posypujemy wiórkami kokosowymi. Podajemy od razu po przygotowaniu. Smacznego!