Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam przedstawić oryginalne połączenie zielonych warzyw z bananem i płatkami owsianymi! Ta niecodzienna kompozycja składników wbrew pozorom smakuje wyśmienicie i znajdzie swoje miejsce w jadłospisie każdej osoby będącej na diecie!
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 225
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 712
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1421
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 225
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 712
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1421
Składniki
Groszek gotujemy w nieosolonej wodzie do miękkości około 10-15 minut.
Do wysokiego naczynia dodajemy szpinak, banany, ugotowany groszek, płatki owsiane, sok z cytryny, wodę i erytrytol. Blendujemy blenderem ręcznym.
Przygotowany mus przelewamy na talerz . Dekorujemy plasterkami kiwi i jagodami. Całość posypujemy wiórkami kokosowymi. Podajemy od razu po przygotowaniu. Smacznego!