Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam przedstawić oryginalne połączenie zielonych warzyw z bananem i płatkami owsianymi! Ta niecodzienna kompozycja składników wbrew pozorom smakuje wyśmienicie i znajdzie swoje miejsce w jadłospisie każdej osoby będącej na diecie!
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5353
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 816
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 938
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 148
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5353
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 816
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 938
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 148
Składniki
Groszek gotujemy w nieosolonej wodzie do miękkości około 10-15 minut.
Do wysokiego naczynia dodajemy szpinak, banany, ugotowany groszek, płatki owsiane, sok z cytryny, wodę i erytrytol. Blendujemy blenderem ręcznym.
Przygotowany mus przelewamy na talerz . Dekorujemy plasterkami kiwi i jagodami. Całość posypujemy wiórkami kokosowymi. Podajemy od razu po przygotowaniu. Smacznego!