Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam przedstawić oryginalne połączenie zielonych warzyw z bananem i płatkami owsianymi! Ta niecodzienna kompozycja składników wbrew pozorom smakuje wyśmienicie i znajdzie swoje miejsce w jadłospisie każdej osoby będącej na diecie!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8209
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 433
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8209
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 433
Składniki
Groszek gotujemy w nieosolonej wodzie do miękkości około 10-15 minut.
Do wysokiego naczynia dodajemy szpinak, banany, ugotowany groszek, płatki owsiane, sok z cytryny, wodę i erytrytol. Blendujemy blenderem ręcznym.
Przygotowany mus przelewamy na talerz . Dekorujemy plasterkami kiwi i jagodami. Całość posypujemy wiórkami kokosowymi. Podajemy od razu po przygotowaniu. Smacznego!