Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczna i soczysta kiełbasa w esencjonalnym sosie - w sam raz na wielkanocny stół.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11557
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 69
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7949
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155071
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1106
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11557
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 69
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7949
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155071
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1106
Składniki
Cebulę pokroić w grube piórka, marchew w słupki. Naczynie żaroodporne posmarować olejem, wyłożyć cebulę, marchewkę, jałowiec, ułożyć kiełbasę i każdą nakłuć wykałaczką w kilku miejscach (żeby nie popękała). Musztardę wymieszać z miodem, posmarować kiełbasę po wierzchu, między pętka włożyć liście laurowe, zalać piwem. Wstawić do nagrzanego piekarnika i zapiekać 40 minut w temp. 180stC. Podawać na gorąco z chrzanem, ziemniaczkami albo pajdą wiejskiego żytniego chleba. Smacznego!