Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam taki pasztet jest delikatny i bardzo smaczny:)
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11387
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 54
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7675
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154975
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1080
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11387
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 54
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7675
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154975
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1080
Składniki
Fasolkę umyć i namoczyć najlepiej na noc. Na drugi dzień ugotować do miękkości i wystudzić. Osobno usmażyć piersi pokrojone w kawałki ,oraz cebulę. Fasolkę,piersi,suszone śliwki , oraz cebulę zmielić. Dodać przyprawy,jajka,bułkę tartą i dokładnie wymieszać. Foremki posmarować i wysypać tartą bułką. Farsz nałożyć do foremek,ugnieść i wyrównać.Na wierzch położyć cieniutkie paski masła. Piec w 190st.do zrumienienia wierzchu. Można podać z żurawiną jej,smak super komponuje się z takim pasztetem.
Smacznego życzę!