Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fani białej kiełbasy powinni skusić się na tę naprawdę smaczną propozycję ;) Polecam, bo kiełbasa smakuje wyjątkowo!
Lekkie i chrupiące. Pyszne z cukrem pudrem, syropem klonowym lub innymi ulubi...
Odsłon: 125
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 63
Polecam.
Odsłon: 704
Lekkie i chrupiące. Pyszne z cukrem pudrem, syropem klonowym lub innymi ulubi...
Odsłon: 125
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 63
Polecam.
Odsłon: 704
Składniki
Na maśle zeszklić cebulę pokrojoną w pióra. Następnie doprawić przyprawami do smaku, wymieszać. Musztardę wymieszać z miodem i gorczycą. Do naczynia żaroodpornego przełożyć cebulę, poukładać surową, białą kiełbasę i zalać piwem.
Wierzch kiełbasy posmarować musztardą. Piec w temp. 200 stopni przez ok. 40 min. od czasu do czasu polewając. Podawać np. z pieczywem i plastrami pomidora. Smacznego!