Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fani białej kiełbasy powinni skusić się na tę naprawdę smaczną propozycję ;) Polecam, bo kiełbasa smakuje wyjątkowo!
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 51
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 63
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 107
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 51
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 63
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 107
Składniki
Na maśle zeszklić cebulę pokrojoną w pióra. Następnie doprawić przyprawami do smaku, wymieszać. Musztardę wymieszać z miodem i gorczycą. Do naczynia żaroodpornego przełożyć cebulę, poukładać surową, białą kiełbasę i zalać piwem.
Wierzch kiełbasy posmarować musztardą. Piec w temp. 200 stopni przez ok. 40 min. od czasu do czasu polewając. Podawać np. z pieczywem i plastrami pomidora. Smacznego!