Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fani białej kiełbasy powinni skusić się na tę naprawdę smaczną propozycję ;) Polecam, bo kiełbasa smakuje wyjątkowo!
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 369
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 823
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 369
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 823
Składniki
Na maśle zeszklić cebulę pokrojoną w pióra. Następnie doprawić przyprawami do smaku, wymieszać. Musztardę wymieszać z miodem i gorczycą. Do naczynia żaroodpornego przełożyć cebulę, poukładać surową, białą kiełbasę i zalać piwem.
Wierzch kiełbasy posmarować musztardą. Piec w temp. 200 stopni przez ok. 40 min. od czasu do czasu polewając. Podawać np. z pieczywem i plastrami pomidora. Smacznego!