Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Biała kiełbasa w chrzanie"
Polecam.
Odsłon: 132
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 59
Polecam.
Odsłon: 132
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 59
Składniki
Przepis przysłała Aleksandra Misiuk z Porajowa
Kiełbasę ugotuj w wodzie. Ostudź, obierz, pokrój na plasterki. Szklankę wywaru zachowaj.
Masło stop w garnku. Wsyp mąkę, zasmaż. Wlej wywar i mleko, zamieszaj. Gotuj na małym ogniu aż zgęstnieje. Dodaj chrzan, listki laurowe, posiekaną natkę, oprósz czosnkiem granulowanym, wymieszaj. Włóż kiełbasę, zagotuj.
<strong>Czas przygotowania 35 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2,90 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie