Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy tylko spojrzeliśmy na to danie, stwierdziliśmy że chcemy je dnia następnego. Mariolu, przecudnie wyszło <3
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 790
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5588
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9438
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 209
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 790
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5588
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9438
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 209
Składniki
Bulion warzywny gotujemy z liśćmi laurowymi, zielem angielskim. Dodajemy chrzan i musztardę, zagęszczamy mąką rozrobioną w zimnej wodzie. Zagotowujemy i zabielamy śmietaną. Kiełbasę gotujemy w 80°C przez 30 min. Kroimy na kawałki. Dodajemy do sosu, gotujemy jeszcze przez kilka minut. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z ziemniakami i ogórkiem kiszonym.