Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki boczek, to jest pączek nad pączki w tłusty czwartek. Takie rarytasy misie lubią naj! Taki mięciusi, pachnący, taki w sam raz do miziania językiem :P Serio, ja to napisałem?!? xD Ludziska piszę do was ja, Arek Gie! Wbijajcie do sklepu, kupujcie i róbcie. Ostatnio w sklepie na N był po 12 zeta, więc szkoda nie skorzystać z promocji. Wyszła sama rozkosz! Raciczki lizać xD
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 284
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1400
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 271
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 993
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 284
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1400
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 271
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 993
Składniki
Mięso myjemy, nakłuwamy. Przekładamy do garnka wypełnionego wodą. Wsypujemy sól, pieprz, ziele, liście i wrzucamy przekrojony na pół, czosnek. Zagotowujemy, zmniejszamy płomień. Gotujemy 90 minut, wyjmujemy i oprószamy przyprawą. Zapiekamy kwadrans w 200°C Boczek gotowy na kanapki.