Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
No mówię Wam! taki piękny kawałek mięsiwa był, że aż szkoda było go nie wziąć! A, że ze słodkiego, boczek lubię najbardziej, to "przytuliłem" go, zapodałem do "solaryjum"...i jaki piękny, opalony, nawet momentami mocniej. Dokładnie tak, jak "lubiem"! Polecać nie muszę, ale zaoferuję popełnienie. Popełniajcie, jak i ja to zrobiłem! Arek Gie
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 54
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2454
Polecam.
Odsłon: 450
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 667
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1996
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 54
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2454
Polecam.
Odsłon: 450
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 667
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1996
Składniki
Mięso myjemy i osuszamy przy pomocy ręcznika papierowego. Nakłuwamy. Czosnek przeciskamy przez praskę, mieszamy z przyprawą i olejem. Przygotowaną marynatą nacieramy mięso i odstawiamy w chłodne miejsce na 12 godzin. Pieczemy 50 min w piekarniku nagrzanym do temperatury 180°C