Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
No mówię Wam! taki piękny kawałek mięsiwa był, że aż szkoda było go nie wziąć! A, że ze słodkiego, boczek lubię najbardziej, to "przytuliłem" go, zapodałem do "solaryjum"...i jaki piękny, opalony, nawet momentami mocniej. Dokładnie tak, jak "lubiem"! Polecać nie muszę, ale zaoferuję popełnienie. Popełniajcie, jak i ja to zrobiłem! Arek Gie
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 856
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2733
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3176
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 856
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2733
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3176
Składniki
Mięso myjemy i osuszamy przy pomocy ręcznika papierowego. Nakłuwamy. Czosnek przeciskamy przez praskę, mieszamy z przyprawą i olejem. Przygotowaną marynatą nacieramy mięso i odstawiamy w chłodne miejsce na 12 godzin. Pieczemy 50 min w piekarniku nagrzanym do temperatury 180°C