Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowe jedzenie jest najlepsze.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117346
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8096
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3035
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1738
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1371
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117346
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8096
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3035
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1738
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1371
Składniki
Oczyszczoną, umytą i osuszoną wątróbkę oraz czysty, osuszony schab przepuścić przez maszynkę do mięsa. Natkę pietruszki również przepuścić przez maszynkę. Dodać jajka, bułkę tartą, cukier, masło, pieprz, sól i dokładnie wyrobić.
Masę przełożyć do wysmarowanego masłem naczynia żaroodpornego i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. Piec ok 30-40 min. Jest to doskonały dodatek do pieczywa czy sałatki. Domowe najlepsze. Smacznego.