Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowe jedzenie jest najlepsze.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 918
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 302
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 18720
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 918
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 302
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 18720
Składniki
Oczyszczoną, umytą i osuszoną wątróbkę oraz czysty, osuszony schab przepuścić przez maszynkę do mięsa. Natkę pietruszki również przepuścić przez maszynkę. Dodać jajka, bułkę tartą, cukier, masło, pieprz, sól i dokładnie wyrobić.
Masę przełożyć do wysmarowanego masłem naczynia żaroodpornego i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. Piec ok 30-40 min. Jest to doskonały dodatek do pieczywa czy sałatki. Domowe najlepsze. Smacznego.