Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11433
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4971
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1196
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10006
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1476
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11433
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4971
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1196
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10006
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1476
Składniki
Mięso opłukać , osuszyć, natrzeć pieprzem i tymiankiem. Przykryć i wstawić do lodówki na 24 godziny. Litr wody zagotować z solą czosnkiem i listkami laurowymi. Do gotującej się wody włożyć mięso. Gotować 5 min. Zostawić w wodzie do ostygnięcia. Wstawić na noc do lodówki. Następnego dnia mięso z zalewą zagotować. Gotować 3 minuty. Znów odstawić na noc do lodówki, a następnego dnia ponownie zagotować. Gotować 2 min. Mięso osączyć.