Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapka zrobiona jest ze swojskim salcesonem z ryby i warzyw oraz dodanym jajkiem. Polecam.
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 135
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1234
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 220
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 135
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1234
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 220
Składniki
Na kromkę chleba układamy listki sałaty rzymskiej lub innej. Na wierzch kładziemy plaster salcesonu z ryby. Możemy dodać plasterek cytryny, ale niekoniecznie, gdyż w skład salcesonu użyłam pieprzu cytrynowego i smak salcesonu jest idealny, nie potrzebujący zakwaszania cytryną. Smacznego!!!