Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę dziwne zestawienie, ale smakuje.
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 52
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37722
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3697
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 52
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37722
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3697
Składniki
► Wątróbkę drobiową umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, drobno pokroić i obsmażyć na oleju / Odstawić /. ► Na uzywanej już patelni roztopić boczek węndzony dodająć pokrojoną w drobną kostkę cebulkę, pokrojone w plastry pieczarki i kaszankę, wszystko smażymy jeszcze przez kilka minut. ► Wątróbkę łączymy z kaszanką doprawiamy pieprzem, solą i smażymy jeszcze kilka minut aż całość nabierze pięknego koloru. Pod konieć smażenia dodać pokrojony szczypiorek.