Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę dziwne zestawienie, ale smakuje.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2215
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1310
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 481
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3476
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1089
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2215
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1310
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 481
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3476
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1089
Składniki
► Wątróbkę drobiową umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, drobno pokroić i obsmażyć na oleju / Odstawić /. ► Na uzywanej już patelni roztopić boczek węndzony dodająć pokrojoną w drobną kostkę cebulkę, pokrojone w plastry pieczarki i kaszankę, wszystko smażymy jeszcze przez kilka minut. ► Wątróbkę łączymy z kaszanką doprawiamy pieprzem, solą i smażymy jeszcze kilka minut aż całość nabierze pięknego koloru. Pod konieć smażenia dodać pokrojony szczypiorek.