Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa wyszła bardzo smaczna,przyznam,że w trakcie przyrządzania dodawałam przyprawy po prostu eksperymentowałam. Bardzo polecam ,szybkie,tanie i bardzo smaczne:)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19289
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13055
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1706
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232154
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19289
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13055
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1706
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232154
Składniki
Paprykę,cebulę.pora pokroić i podsmażyć na łyżce masła,pod koniec dodać pomidory pokrojone w ćwiartki i smażyć 10min. Zalać bulionem i zblendować. Osobno podsmażyć kiełbasę pokrojoną w talarki bez tłuszczu,kiełbasa podczas smażenia puści tłuszcz. Podsmażoną kiełbasę dać do sosu,sos zagęścić mąką roztrzepaną w odrobinie wody i śmietaną. Na koniec wrzucić posiekany koperek. Doprawić do smaku pieprzem ,solą ,curry,papryką,maggi.
Smacznego życzę!