Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny i chrupiący kotlet na obiad.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 24270
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 181
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 387
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 556
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 24270
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 181
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 387
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 556
Składniki
Wykonanie: Kotlety dokładnie oczyścić z błonek, posypać przyprawą, pieprzem i razie potrzeby solą do smaku. Rozbić tłuczkiem dosyć cienko i na chwilę odłożyć w chłodne miejsce. Płatki lekko rozgnieść, wymieszać z bułką tartą. Gotowe kotlety maczać w jajkach rozbełtanych z mlekiem i panierować. Smażyć na rozgrzanym oleju powoli z obu stron. Kotlety są chrupiące i smaczne. SMACZNEGO!