Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy zostały nam schabowe z poprzedniego dnia albo znudziły nam się tradycyjne, polecam prosty sposób.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 158
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1871
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14626
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19684
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 158
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1871
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14626
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19684
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy, doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Obtaczamy w mące, zanurzamy w jajku i panierujemy bułce tartej.
3. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
4. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Do cebuli dodajemy pieczarki. 6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Dokładamy serki i mieszamy do chwili rozpuszczenia.
8. Pieczarki układamy na kotletach. 9. Danie gotowe. 10. Smacznego