Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kotlety schabowe w ziołach"
Super paszteciki do czerwonego barszczyku.
Odsłon: 6760
Babka to jedno z tradycyjnych ciast na wielkanocnym stole , polecam szybką i...
Odsłon: 620
Schab pod pierzynką to świetna propozycja na obiad, kolację, imprezę lub świą...
Odsłon: 799
Puszyste placuszki jogurtowe , bez użycia miksera . Można je zrobić same z do...
Odsłon: 389
Babka to jedno z tradycyjnych ciast na wielkanocnym stole , polecam szybką i...
Odsłon: 620
Schab pod pierzynką to świetna propozycja na obiad, kolację, imprezę lub świą...
Odsłon: 799
Puszyste placuszki jogurtowe , bez użycia miksera . Można je zrobić same z do...
Odsłon: 389
Składniki
Schab umyć, osuszyć, natrzeć przeciśniętym przez praskę czosnkiem, oprószyć solą, papryką, pieprzem, owinąć folią spożywczą, wstawić do lodówki na ok. pół godziny.
Jajko sparzyć, białko ubić na sztywną pianę, żółtko dodać do mąki i mleka, zmiksować na jednolitą masę ze szczyptą soli. Ciasto (przypomina naleśnikowe) delikatnie wymieszać z posiekanymi ziołami i pianą. Maczać w nim kotlety, smażyć na złoto z każdej strony na oleju.
Gotowe kotlety przed podaniem osączyć z tłuszczu na ręczniku papierowym.Źródło: Twoje Imperium
Przepisy Wędliny
Wędliny
Pieczeń z szynki wieprzowej
Wędliny
Kaczka faszerowana na kanapki
Wędliny
Pieczeń rzymska z jajkiem
Wędliny
Rolada z udźca z indyka
Pieczeń z szynki wieprzowej
Pieczeń z szynki wieprzowej to danie o wielu zastosowaniach. Może być głównym...
Odsłon: 16015
Kaczka faszerowana na kanapki
Uwielbiam wędliny z drobiu i kaczki, w domu można odtworzyć smak ulubionych w...
Odsłon: 218