Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kotlety schabowe z wkładką"
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 78
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 511
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 120
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 78
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 511
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 120
Składniki
Mięso podziel na plastry, umyj je i cienko rozbij.
Jajko wbij na talerz i rozbełtaj z mlekiem. Dopraw.
Posmaruj każdy plaster mięsa z obu stron pasztetem. Grubość warstwy zależy od upodobań.
Sznycle obtaczaj najpierw w bułce, następnie w jajku i na koniec znów w bułce.
Smaż na rozgrzanym oleju. Podawaj z pieczonymi ziemniaczkami lub frytkami.Źródło: Takie jest życie