Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet z wątróbek z najmodniejszymi orzechami - pistacjami i pomarańczowym likierem. Puszysty i kremowy. Pełny smaku i aromatu. Świetnie rozprowadza się po pieczywie.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2279
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4371
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1289
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 269
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2279
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4371
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1289
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 269
Składniki
Podsmaż na oleju cebulę, czosnek i wątróbki – krótko, aż będą miękkie, ale nie wysuszone.
Wlej likier i podpal jeśli to możliwe lub po prostu odparuj alkohol gotując chwilę. Przełóż do blendera i zmiksuj z 50 g masła i przyprawami oraz śmietanką.
Dodaj posiekane pistacje i wymieszaj. Przełóż do formy i zalej rozpuszczonym masłem, posyp po wierzchu pieprzem.
Wstaw do lodówki na kilka godzin.