Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet idealny na kanapki.Z dodatkiem pomidorków smakuje super.
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 46
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 52
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 100
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 46
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 52
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 100
Składniki
Warzywa obieram.Pierś i łopatkę gotuję w jednym garnku z dodatkiem soi i warzyw. W drugim garnkugotuję wątróbkę.Po ugotowaniu, odcedzam i studzę.
Wszystko mielę przez maszynkę o średnich oczkach.Dodaję jajka i przyprawy i mieszam. Wąską blachę ,[u mnie keksówka] smaruję masłem i wysypuję bułką tartą.Pomieloną masę wykładam na keksówkę i piekę 60 minut w tem. 160 stopni.