Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet idealny na kanapki.Z dodatkiem pomidorków smakuje super.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 804
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 936
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 142
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2834
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 804
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 936
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 142
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2834
Składniki
Warzywa obieram.Pierś i łopatkę gotuję w jednym garnku z dodatkiem soi i warzyw. W drugim garnkugotuję wątróbkę.Po ugotowaniu, odcedzam i studzę.
Wszystko mielę przez maszynkę o średnich oczkach.Dodaję jajka i przyprawy i mieszam. Wąską blachę ,[u mnie keksówka] smaruję masłem i wysypuję bułką tartą.Pomieloną masę wykładam na keksówkę i piekę 60 minut w tem. 160 stopni.