Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet idealny na kanapki.Z dodatkiem pomidorków smakuje super.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 211
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 211
Składniki
Warzywa obieram.Pierś i łopatkę gotuję w jednym garnku z dodatkiem soi i warzyw. W drugim garnkugotuję wątróbkę.Po ugotowaniu, odcedzam i studzę.
Wszystko mielę przez maszynkę o średnich oczkach.Dodaję jajka i przyprawy i mieszam. Wąską blachę ,[u mnie keksówka] smaruję masłem i wysypuję bułką tartą.Pomieloną masę wykładam na keksówkę i piekę 60 minut w tem. 160 stopni.