Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chodzi o wędliny, to za bardzo za nimi nie przepadam. Od tego wolę wszelkiego rodzaju mazidła lub pasztety. No po prostu lubię i już. Ostatnimi czasy wpadł mi w oczy nieziemski przepis, rodem z PRL-u, na pastę z kiełbasy. Takiej zwyczajnej, śląskiej czy łotever macie pod ręką. Prosty, szybki i mega smaczny. Czytając opis, już "widziałem" ten obłędny smak moimi kubkami smakowymi. Pomyliłem się! To jest lepsze niż myślałem! Do przygotowania weźcie ulubioną kiełbachę i pamiętajcie o maśle by miało temperaturę pokojową. Zaciekawieni? Wbijajcie po krótki spis i opis przygotowania. Enjoy!
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 32
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3383
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 91
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 32
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3383
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 91
Składniki
Kiełbasę obieramy z osłonki. Mielimy na najmniejszych oczkach. Ogórek kroimy w drobną kostkę (opcjonalnie obieramy ze skórki przed pochlastaniem). Wszystkie składniki mieszamy, opcjonalnie doprawiamy solą i pieprzem. Włala!