Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chodzi o wędliny, to za bardzo za nimi nie przepadam. Od tego wolę wszelkiego rodzaju mazidła lub pasztety. No po prostu lubię i już. Ostatnimi czasy wpadł mi w oczy nieziemski przepis, rodem z PRL-u, na pastę z kiełbasy. Takiej zwyczajnej, śląskiej czy łotever macie pod ręką. Prosty, szybki i mega smaczny. Czytając opis, już "widziałem" ten obłędny smak moimi kubkami smakowymi. Pomyliłem się! To jest lepsze niż myślałem! Do przygotowania weźcie ulubioną kiełbachę i pamiętajcie o maśle by miało temperaturę pokojową. Zaciekawieni? Wbijajcie po krótki spis i opis przygotowania. Enjoy!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10363
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5307
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12799
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4559
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10363
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5307
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12799
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4559
Składniki
Kiełbasę obieramy z osłonki. Mielimy na najmniejszych oczkach. Ogórek kroimy w drobną kostkę (opcjonalnie obieramy ze skórki przed pochlastaniem). Wszystkie składniki mieszamy, opcjonalnie doprawiamy solą i pieprzem. Włala!