Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
blender ze stopką miksującą
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 442
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 126
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5511
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1103
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 437
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1199
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 442
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 126
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5511
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1103
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 437
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1199
Składniki
Wątróbkę z dynią smaży się na oleju lub maśle. Gdy wątróbka przestaje być różowa wewnątrz to jest gotowa. Potem całość się soli, pieprzy, dodaje się ocet balsamiczny dla poprawy balansu smaku. Całość malaksuje się stopką blendera na gładką pastę. Oczywiście można jeszcze doprawić.
Smacznego :)