Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
blender ze stopką miksującą
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 227
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4918
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4813
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44838
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 457
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 227
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4918
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4813
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44838
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 457
Składniki
Wątróbkę z dynią smaży się na oleju lub maśle. Gdy wątróbka przestaje być różowa wewnątrz to jest gotowa. Potem całość się soli, pieprzy, dodaje się ocet balsamiczny dla poprawy balansu smaku. Całość malaksuje się stopką blendera na gładką pastę. Oczywiście można jeszcze doprawić.
Smacznego :)