Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
blender ze stopką miksującą
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 13
Pychota. Polecam.
Odsłon: 233
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 9602
Ciapkapusta to śląskie , proste i smaczne danie. Jest to połączenie ziemniakó...
Odsłon: 4570
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 13
Pychota. Polecam.
Odsłon: 233
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 9602
Ciapkapusta to śląskie , proste i smaczne danie. Jest to połączenie ziemniakó...
Odsłon: 4570
Składniki
Wątróbkę z dynią smaży się na oleju lub maśle. Gdy wątróbka przestaje być różowa wewnątrz to jest gotowa. Potem całość się soli, pieprzy, dodaje się ocet balsamiczny dla poprawy balansu smaku. Całość malaksuje się stopką blendera na gładką pastę. Oczywiście można jeszcze doprawić.
Smacznego :)