Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
blender ze stopką miksującą
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52108
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 153
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52108
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 153
Składniki
Wątróbkę z dynią smaży się na oleju lub maśle. Gdy wątróbka przestaje być różowa wewnątrz to jest gotowa. Potem całość się soli, pieprzy, dodaje się ocet balsamiczny dla poprawy balansu smaku. Całość malaksuje się stopką blendera na gładką pastę. Oczywiście można jeszcze doprawić.
Smacznego :)