Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet drobiowo-wołowy idealny do wykonania zamiast wyrzucać mięso z rosołu
Maszynka do mielenia mięsa
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 20
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 157
Polecam.
Odsłon: 259
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 171
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 20
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 157
Polecam.
Odsłon: 259
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 171
Składniki
1. Gotojemy rosół około 90 minut. Wyciągamy mięso do ostudzenia .
2. Mięso jak ostygnie oddzielamy kości i mielimy w maszynce do mielenia mięsa na drobnych oczkach, mielimy również warzywa oraz bułki które wcześniej namoczone zostały w rosole.
3. Wszystko mieszamy dodajemy przyprawy według uznania. Dodajemy 3 jajka, wszystko razem mieszamy. Jak będziemy mieć dokładnie wymieszane przekładamy do blaszki lub naczynia żaroodpornego ( wcześniej wysmarowane smalcem i obsypane bułka) Wstawiamy do piekarnika 180 stopni ( góra dół) na około 1h- 1h15 minut. Smacznego