Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pasztet rybny ze szpinakiem"
Dzisiaj bardzo proste , szybkie i smaczne zapiekanki z pieczarkami. Polecam
Odsłon: 28
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 86
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 107
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 71
Dzisiaj bardzo proste , szybkie i smaczne zapiekanki z pieczarkami. Polecam
Odsłon: 28
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 86
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 107
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 71
Składniki
Ryby obsyp solą, pieprzem, posiekanym czosnkiem oraz cebulą, skrop sokiem z cytryny oraz oliwą. Upiecz, potem ostudź. Chleb namocz w mleku i odciśnij. Dodaj ryby razem z cebulą oraz czosnkiem, surowe i gotowane jajka, stopione masło i zmiksuj. Przypraw do smaku.
Ugotuj szpinak z solą i czosnkiem. Odcedź i ostudź. Formę keksówkę posmaruj tłuszczem, posyp bułką tartą. Włóż trochę masy rybnej, na nią połóż trochę szpinaku, potem znów masę, szpinak. Na wierzchu powinna być masa rybna. Piecz około 45 minut w 180°C.
Czas: około 80 minut.Źródło: Dobry Tydzień