Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny pasztet z selera z nutą czosnkową...
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4684
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5714
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7185
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4684
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5714
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7185
Składniki
obrany seler starkować razem z cebulą na tarce (lub maszynce elektr.) na wiórki. Dodać wyciśnięty przez praskę czosnek. Wrzucić do garnka, dodać pokrojoną w kostkę margarynę, zalać 1 szklanką wody i dusić około 45 minut (często mieszając !!!), Gdy zacznie być gorące, dodać kostki bulionowe. Doprawić solą i pieprzem. Kiedy masa ostygnie dodać bułkę tartą i jajka. Wymiezać. Wyłożyć do keksówki i piec około 1,5 godziny w 180 stopniach.