Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny pasztet z selera z nutą czosnkową...
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 187
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 385
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1781
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3339
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26850
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 187
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 385
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1781
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3339
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26850
Składniki
obrany seler starkować razem z cebulą na tarce (lub maszynce elektr.) na wiórki. Dodać wyciśnięty przez praskę czosnek. Wrzucić do garnka, dodać pokrojoną w kostkę margarynę, zalać 1 szklanką wody i dusić około 45 minut (często mieszając !!!), Gdy zacznie być gorące, dodać kostki bulionowe. Doprawić solą i pieprzem. Kiedy masa ostygnie dodać bułkę tartą i jajka. Wymiezać. Wyłożyć do keksówki i piec około 1,5 godziny w 180 stopniach.