Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny pasztet z selera z nutą czosnkową...
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1857
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14586
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19651
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1857
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14586
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19651
Składniki
obrany seler starkować razem z cebulą na tarce (lub maszynce elektr.) na wiórki. Dodać wyciśnięty przez praskę czosnek. Wrzucić do garnka, dodać pokrojoną w kostkę margarynę, zalać 1 szklanką wody i dusić około 45 minut (często mieszając !!!), Gdy zacznie być gorące, dodać kostki bulionowe. Doprawić solą i pieprzem. Kiedy masa ostygnie dodać bułkę tartą i jajka. Wymiezać. Wyłożyć do keksówki i piec około 1,5 godziny w 180 stopniach.