Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny pasztet z selera z nutą czosnkową...
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 5
Maje wnuki je uwielbiają, mogą też zagościć na stole świątecznym.
Odsłon: 17
Przygotowywanie pierogów może być czasochłonne, ale z tym prostym farszem pój...
Odsłon: 1940
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 27
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 5
Maje wnuki je uwielbiają, mogą też zagościć na stole świątecznym.
Odsłon: 17
Przygotowywanie pierogów może być czasochłonne, ale z tym prostym farszem pój...
Odsłon: 1940
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 27
Składniki
obrany seler starkować razem z cebulą na tarce (lub maszynce elektr.) na wiórki. Dodać wyciśnięty przez praskę czosnek. Wrzucić do garnka, dodać pokrojoną w kostkę margarynę, zalać 1 szklanką wody i dusić około 45 minut (często mieszając !!!), Gdy zacznie być gorące, dodać kostki bulionowe. Doprawić solą i pieprzem. Kiedy masa ostygnie dodać bułkę tartą i jajka. Wymiezać. Wyłożyć do keksówki i piec około 1,5 godziny w 180 stopniach.