Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przepis na pasztet z cukinii. Szybki, prosty do zrobienia i pyszny. Jest lekki a zarazem sycący. Najlepiej smakuje z kromką chleba, można serwować go także z miksem sałat. Jeśli lubicie pieczone warzywa na pewno spodoba Wam się ten przepis. Możecie bez wyrzutów sumienia pozwolić sobie na dokładkę, polecam!
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 43
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2268
Polecam.
Odsłon: 434
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 643
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1985
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 43
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2268
Polecam.
Odsłon: 434
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 643
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1985
Składniki
szklanka = 250 ml Cebulę obrać, pokroić w małą kostkę. Cukinię umyć, osuszyć, obrać i razem z serem zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Do miski z cukinią i serem wsypać bułkę tartą, kaszkę mannę. Wrzucić cebulę, wlać rozkłócone jajka i wlać olej. Dokładnie wyrobić na jednolitą masę. Doprawić solą, pieprzem, ulubionymi przyprawami, jeszcze raz dokładnie wymieszać.
Masę cukiniowo - serową przełożyć do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Piekarnik rozgrzać do temperatury 180 stopni C i piec około godziny. Po upieczeniu wyjąć i odstawić do ostygnięcia, kroić w plastry. Smacznego!