Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo prosty, lekki i pożywny pasztet wegetariański :-). Smakuje równie dobrze na ciepło jak i na zimno
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336695
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4071
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423202
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2626
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336695
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4071
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423202
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2626
Składniki
Fasolę należy dokładnie odcedzić. Pieczarki pokroić w drobną kostkę i przesmażyć na odrobinie masła tak długo aż woda z nich odparuje (ważne żeby pieczarki były bardzo dobrze odparowane). Cebulę i czosnek pokroić w kostke i przesmażyć. Wszystkie składniki zmiksowac blenderem (nie muszą być całkowicie rozdrobnione, mogą być kawałki). Masę przełożyć do wysmarowanej tłuszczem i obsypanej bułką tartą formy do keksa i piec ok. 40-45 min. w temp. 180 stopni. Smacznego :-)