Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo prosty, lekki i pożywny pasztet wegetariański :-). Smakuje równie dobrze na ciepło jak i na zimno
Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1067
Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 1009
Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1067
Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 1009
Składniki
Fasolę należy dokładnie odcedzić. Pieczarki pokroić w drobną kostkę i przesmażyć na odrobinie masła tak długo aż woda z nich odparuje (ważne żeby pieczarki były bardzo dobrze odparowane). Cebulę i czosnek pokroić w kostke i przesmażyć. Wszystkie składniki zmiksowac blenderem (nie muszą być całkowicie rozdrobnione, mogą być kawałki). Masę przełożyć do wysmarowanej tłuszczem i obsypanej bułką tartą formy do keksa i piec ok. 40-45 min. w temp. 180 stopni. Smacznego :-)