Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo prosty, lekki i pożywny pasztet wegetariański :-). Smakuje równie dobrze na ciepło jak i na zimno
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 744
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1537
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6063
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8915
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 744
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1537
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6063
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8915
Składniki
Fasolę należy dokładnie odcedzić. Pieczarki pokroić w drobną kostkę i przesmażyć na odrobinie masła tak długo aż woda z nich odparuje (ważne żeby pieczarki były bardzo dobrze odparowane). Cebulę i czosnek pokroić w kostke i przesmażyć. Wszystkie składniki zmiksowac blenderem (nie muszą być całkowicie rozdrobnione, mogą być kawałki). Masę przełożyć do wysmarowanej tłuszczem i obsypanej bułką tartą formy do keksa i piec ok. 40-45 min. w temp. 180 stopni. Smacznego :-)