Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pasztet, który jest łatwy do zrobienia, tani i bardzo pyszny.
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1843
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38608
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1338
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1843
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38608
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1338
Składniki
Selery i cebule zetrzeć na tarce na drobnych oczkach.
Dodać pokrojoną w kostkę margarynę i 4 łyżki wody. Dusić przez jakiś czas. Kiedy selery zmiękną, odstawić do przestygnięcia.
Białka ubić na sztywną pianę.
Do przestygniętych warzyw dodać bułkę tartą, żółtka i ubite białka. Przyprawić i dokładnie wymieszać.
Piec około godziny w temperaturze 160 st.
Pasztet zostawić do wystygnięcia. Doskonale rozsmarowuje się na pieczywie.