Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio wzięło mnie na takie dietetyczne potrawy,pasztet wyszedł bardzo smaczny.Polecam :)
Polecam.
Odsłon: 179
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 590
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 14
Polecam.
Odsłon: 179
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 590
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 14
Składniki
Pokrojoną cebulę w piórka zeszklić na tłuszczu,dodać pokrojone pieczarki wątróbkę i usmażyć. Na osobnej patelni podsmażyć pokrojoną kapustę i cukinię do odparowania wody. Wszystko zmielić,dodać żółtka,bułkę tartą,imbir,pieprz,gałkę oraz sól do smaku. Białka ubić i dodać do masy. Paprykę drobno pokroić również dodać i wyrobić dokładnie masę. Foremkę prostokątną posmarować tłuszczem i posypać tartą bułką. Piec w 200st góra-dół do zapieczenia wierzchu pasztetu. Letni wyłożyć na tackę.
Smacznego życzę!