Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre danie.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 929
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 929
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Składniki
mięso umyć ,osuszyć,obsypać przyprawami ,dodać czosnek i dstawić na 2 godziny
marchew zetrzeć,cebulę,paprykę i pora pokroić drobno i lekko poddusić na maśle ,dodać sól i pieprz ( nie duzo)
mięso rozkroić tak aby można było włożyć farsz,zwinąć ,obwiazać bawełniana nitką,włożyć do blaszki,skropić olejem i wstawić do nagrzanego piekarnika
piec do miękkości mięsa,w trakcie pieczenia co jakiś czas polewc mięso wytworzonym (z pieczenia)sosem
na jakieś pół godziny przed końcem pieczenia można do blaszki włożyć ziemniaki i razem upiec