Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre danie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15048
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2052
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8835
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3175
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15048
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2052
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8835
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3175
Składniki
mięso umyć ,osuszyć,obsypać przyprawami ,dodać czosnek i dstawić na 2 godziny
marchew zetrzeć,cebulę,paprykę i pora pokroić drobno i lekko poddusić na maśle ,dodać sól i pieprz ( nie duzo)
mięso rozkroić tak aby można było włożyć farsz,zwinąć ,obwiazać bawełniana nitką,włożyć do blaszki,skropić olejem i wstawić do nagrzanego piekarnika
piec do miękkości mięsa,w trakcie pieczenia co jakiś czas polewc mięso wytworzonym (z pieczenia)sosem
na jakieś pół godziny przed końcem pieczenia można do blaszki włożyć ziemniaki i razem upiec