Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy godziny.
grillo wędzarnia/ wędzarnia
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 300
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104584
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 353
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9095
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 300
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104584
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 353
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9095
Składniki
Udka zostawia się na 24 godziny w zalewie w lodówce.
Udka wykłada się do grillo wędzarni i wędzi w 65 C, przez trzy godziny. Uzyłam drewna porzeczkowego i wiśniowego. Po tym czasie udka po nakrojeniu nie powinny być różowe wewnątrz. Jeśli jeszcze nie są gotowe można podnieść temperaturę do 110 C i je podpiec przez pół godziny aby nie były surowe.
Smacznego :)