Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy godziny.
grillo wędzarnia/ wędzarnia
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 855
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22925
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15342
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 855
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22925
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15342
Składniki
Udka zostawia się na 24 godziny w zalewie w lodówce.
Udka wykłada się do grillo wędzarni i wędzi w 65 C, przez trzy godziny. Uzyłam drewna porzeczkowego i wiśniowego. Po tym czasie udka po nakrojeniu nie powinny być różowe wewnątrz. Jeśli jeszcze nie są gotowe można podnieść temperaturę do 110 C i je podpiec przez pół godziny aby nie były surowe.
Smacznego :)