Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy godziny.
grillo wędzarnia/ wędzarnia
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 397
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1784
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 353
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 397
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1784
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 353
Składniki
Udka zostawia się na 24 godziny w zalewie w lodówce.
Udka wykłada się do grillo wędzarni i wędzi w 65 C, przez trzy godziny. Uzyłam drewna porzeczkowego i wiśniowego. Po tym czasie udka po nakrojeniu nie powinny być różowe wewnątrz. Jeśli jeszcze nie są gotowe można podnieść temperaturę do 110 C i je podpiec przez pół godziny aby nie były surowe.
Smacznego :)