Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy godziny.
grillo wędzarnia/ wędzarnia
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 25215
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 74
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 93
Szybka i smaczna sałatka dla mnie najlepsza na święta.
Odsłon: 202
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 25215
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 74
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 93
Szybka i smaczna sałatka dla mnie najlepsza na święta.
Odsłon: 202
Składniki
Udka zostawia się na 24 godziny w zalewie w lodówce.
Udka wykłada się do grillo wędzarni i wędzi w 65 C, przez trzy godziny. Uzyłam drewna porzeczkowego i wiśniowego. Po tym czasie udka po nakrojeniu nie powinny być różowe wewnątrz. Jeśli jeszcze nie są gotowe można podnieść temperaturę do 110 C i je podpiec przez pół godziny aby nie były surowe.
Smacznego :)