Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy godziny.
grillo wędzarnia/ wędzarnia
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6084
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9085
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8542
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5884
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6084
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9085
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8542
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5884
Składniki
Udka zostawia się na 24 godziny w zalewie w lodówce.
Udka wykłada się do grillo wędzarni i wędzi w 65 C, przez trzy godziny. Uzyłam drewna porzeczkowego i wiśniowego. Po tym czasie udka po nakrojeniu nie powinny być różowe wewnątrz. Jeśli jeszcze nie są gotowe można podnieść temperaturę do 110 C i je podpiec przez pół godziny aby nie były surowe.
Smacznego :)