Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Przepis na schab z warzywami"
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 290
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 290
Składniki
Mięso opłucz, osusz i lekko rozbij tłuczkiem. Uformuj kotlety. Posyp je solą i pieprzem. Jajko roztrzep widelcem. Mięso panieruj w jajku i mące. Lekko obsmaż z obu stron na oleju.
Pieczarki obierz i pokrój na cienkie plasterki. Usmaż na tłuszczu, przypraw.
Podsmażone mięso posmaruj musztardą, połóż na nim porcję pieczarek, plaster papryki, 2 krążki cebuli, łyżeczkę groszku. Ser zetrzyj na tarce i posyp nim wierzch kotletów.
Całość zapiecz.Źródło: Na żywo