Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Przepis na tartaletki z pasztetem"
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 797
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 95
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 189
Polecam, pychota.
Odsłon: 475
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 274
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 797
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 95
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 189
Polecam, pychota.
Odsłon: 475
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 274
Składniki
:" style="vertical-align: middle;">
Wątróbki oczyść z żyłek i tłuszczu, opłucz. Drobno posiekaną cebulę zeszklij na połowie masła. Zwiększ ogień, dodaj wątróbki oraz pozostałe masło. Smaż 7-10 minut. Wystudź.
Wątróbki przełóż do miski, dodaj serek lub twarożek, ser pleśniowy oraz czosnek przeciśnięty przez praskę. Zmiksuj blenderem na gładki mus.
Na koniec dopraw do smaku solą oraz pieprzem. Wstaw do lodówki na 24 godziny.
Schłodzony farsz przełóż do rękawa cukierniczego i wyciskaj do babeczek. Na wierzchu ułóż karmelizowaną cebulę.
(bez czasu oczekiwania): 50 minut
Sztuka: 170 kilokaloriiŹródło: Świat i Ludzie