Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 114
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1806
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14428
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19523
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 114
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1806
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14428
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19523
Składniki
Płat mięsa zasolić i zapieprzyć z obu stron. Boczek kroimy w kostkę i smażymy. Smarujemy jedną stronę schabu musztardą i chrzanem, wykładamy boczek a na boczek żurawiny. ZAWIJAMY
Całość podsmażamy z każdej strony do "złapania koloru" i wkładamy do piekarnika na 1 godzinkę na 160 stopni.
Podajemy z sosem chrzanowym