Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34988
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18637
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34988
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18637
Składniki
Płat mięsa zasolić i zapieprzyć z obu stron. Boczek kroimy w kostkę i smażymy. Smarujemy jedną stronę schabu musztardą i chrzanem, wykładamy boczek a na boczek żurawiny. ZAWIJAMY
Całość podsmażamy z każdej strony do "złapania koloru" i wkładamy do piekarnika na 1 godzinkę na 160 stopni.
Podajemy z sosem chrzanowym