Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab podany w innym wydaniu,bardzo smaczny.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6932
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30377
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29152
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6932
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30377
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29152
Składniki
Schab pobić na cieńkie plastry,najlepiej robić to na folii. Posypać wegetą,pieprzem,polać ketchupem. Na wierzch dać paprykę,ogórek,plastry karczku lub szynki oraz ser żółty. Zawinąć roladki i spiąć wykałaczką.Obtoczyć w mące.
Roladki dajemy na rozgrzany tłuszcz i smażymy z obu stron. Przekładamy do rondla,a na tym tłuszczu podsmażamy cebulę pokrojoną w piórka oraz pokrojone jabłko. Podsypujemy 1/2 łyżki mąki i chwilkę smażymy. Roladki zalewamy wodą tak by je tylko przykryła,dodać wegety,pieprzu i soli do smaku. Gotujemy około 40min.po tym czasie wrzucić podsmażoną cebulkę z jabłkiem i podgotować jeszcze 5 min.
Smacznego