Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna wersja roladek z bardzo smaczną brukselką, nie tylko ładnie wyglądają ale szybko znikają.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44687
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182159
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 290
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44687
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182159
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 290
Składniki
1. Brukselki gotujemy w osolonej wodzie.
2. Schab kroimy plastry, następnie rozbijamy.
3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Na każdy kawałek mięsa układamy po dwie brukselki a po środku umieszczamy kawałek sera Feta.
5. Zwijamy ciasno roladki.
6. Obtaczamy w roztrzepanym widelcem jajku.
7. Panierujemy w bułce tartej.
8. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
9. Roladki gotowe. 10. Smacznego.