Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna wersja roladek z bardzo smaczną brukselką, nie tylko ładnie wyglądają ale szybko znikają.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17833
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1900
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15697
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17833
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1900
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15697
Składniki
1. Brukselki gotujemy w osolonej wodzie.
2. Schab kroimy plastry, następnie rozbijamy.
3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Na każdy kawałek mięsa układamy po dwie brukselki a po środku umieszczamy kawałek sera Feta.
5. Zwijamy ciasno roladki.
6. Obtaczamy w roztrzepanym widelcem jajku.
7. Panierujemy w bułce tartej.
8. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
9. Roladki gotowe. 10. Smacznego.