Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna wersja roladek z bardzo smaczną brukselką, nie tylko ładnie wyglądają ale szybko znikają.
Kawałki mięsa duszone młodej kapuście z marchewką. Warzywa nadają słodkawego...
Odsłon: 53
Szybkie i sycące danie, które idealnie sprawdzi się na biwak. Jajecznica jest...
Odsłon: 39
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 25
Kawałki mięsa duszone młodej kapuście z marchewką. Warzywa nadają słodkawego...
Odsłon: 53
Szybkie i sycące danie, które idealnie sprawdzi się na biwak. Jajecznica jest...
Odsłon: 39
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 25
Składniki
1. Brukselki gotujemy w osolonej wodzie.
2. Schab kroimy plastry, następnie rozbijamy.
3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Na każdy kawałek mięsa układamy po dwie brukselki a po środku umieszczamy kawałek sera Feta.
5. Zwijamy ciasno roladki.
6. Obtaczamy w roztrzepanym widelcem jajku.
7. Panierujemy w bułce tartej.
8. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
9. Roladki gotowe. 10. Smacznego.