Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki schabowe pyszne, sycące z nadzieniem z nietypową masą jajeczną.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3750
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3805
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 379
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 697
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3750
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3805
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 379
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 697
Składniki
1. Schab kroimy w plastry i rozbijamy.
2. Cebulę obieramy, kroimy drobno i prużymy na oleju. 3. Do cebuli dodajemy pieczarki doprawiając pieprzem oraz solą
4. Szynkę kroimy drobno dodajemy do grzybów. 5. Pomidora również kroimy w kostkę i przekładamy do farszu.
6. Następnie dodajemy drobno pokrojony szczypiorek
7. Na koniec wbijamy 3 jajka i smażymy do momentu gdy farsz będzie gęsty.
8. Mięso rozkładamy, przyprawiamy przyprawami; pieprzem oraz solą. 9. Na mięso wykładamy po łyżce farszu i ciasno zawijamy w roladki.
10. Jajka roztrzepujemy widelce na talerzu a na drugi wsypujemy bułkę tartą. 11. Roladki zanurzamy w jajku i obsypujemy bułką tartą, następnie smażymy na patelni na rozgrzanym oleju z obu stron.
12. Roladki gotowe. 13. Smacznego.